الثلاثاء، 14 مايو 2013

Poisson grillé au four avec des oignons verts et olives



english

Oven-grilled fish with green onion and olives



Ingredients:

- Fish fillets
- White onion
- Green onions
- Olive oil
- Salt
- Cumin
- Mary Rose
- Bharat
- Barbakjon (powdered red color)

How to prepare:

1 - onion Ahmese White with a little oil, salt and spices and then put it in a first class Chinese
2 - wash green onions and Nahmassh then we raise it from the fire
3 - wash the fish and add the olive oil in a bowl and put the fish and add the amounts remaining on the first side of the fish and then we raise it and put it on the face carefully and if red-sided half in Chinese white onion and add green onions on the face and still fit the oven text of an hour, then churning bread or with rice
francais
Poisson grillé au four avec des oignons verts et olives

ingrédients:

- Filets de poisson
- Oignon blanc
- Oignons verts
- Huile d'olive
- Sel
- Cumin
- Mary Rose
- Bharat
- Barbakjon (couleur rouge en poudre)
Comment se préparer:

1 - oignon Ahmese blanc avec un peu d'huile, le sel et les épices, puis le mettre dans une classe de première chinoise
2 - Laver les oignons verts et Nahmassh nous soulevons la question de l'incendie
3 - Laver le poisson et ajouter l'huile d'olive dans un bol et mettre le poisson et ajouter les quantités restantes sur le premier côté du poisson, puis nous élevons et le mettre sur le visage soigneusement et si la moitié rouge-verso en blanc chinois oignon et ajouter les oignons verts sur le visage et encore en forme le texte du four d'une heure, puis le barattage du pain ou de riz

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