الأربعاء، 29 مايو 2013

Moroccan salad pepper

english
ingredients:
2 large pepper
1 tomato
Some garlic
Ibzar
salt
Handful of cilantro
oil
How to prepare:
Grilled peppers on fire, peeled and cut into medium-sized boxes

Cut the tomatoes into small squares and placed on the stove with oil and pepper, garlic and salt Alabzar left on the heat, stirring frequently to avoid burning and when the mature progress in a dish
francais
ingrédients:
2 gros poivron
1 tomate
Peu d'ail
Ibzar
sel
Poignée de coriandre
l'huile
Comment se préparer:
Poivrons grillés sur le feu, pelées et coupées en boîtes moyennes

Couper les tomates en petits carrés et placé sur le poêle avec l'huile et le poivre, l'ail et le sel Alabzar laissé sur le feu en brassant souvent afin de ne pas brûler et quand le progrès mature dans un plat

2 التعليقات:

إرسال تعليق