الاثنين، 15 أبريل 2013

Gâteau Date d'marocaine


ingredients


Beurre c 1/2
1/4 c de sucre, ou jusqu'à la double quantité
4 œufs
1 poudre à pâte t
1 tasse de farine c, blanc, écru
1 t cannelle
1 t noix de muscade
1/2 clous de girofle t, terrain
Lait c 1/2
1/2 t d'extrait de vanille
1 dates c, dénoyautées, hachées
1/2 c noix, hachées
1 crème fouettée, frais
préparation
1. Preheat the oven to 325 degrees F. Creami together the butter and sugar.
2. Beat in the eggs.
3. Combine the baking powder, flour, cinnamon, nutmeg, and cloves.
4. Add the dry ingredients to the egg mixture, beating well.
5. Mixi in the milk and vanilla.
6. Beat well.
7. Add the chopped dates and walnuts and stir again to distribute them evenly.
8. butter and flour a 9 inch cake pan. Pour the batter into the pan. Bakei for about 30 minutes, until a knife inserted into the center comes out clean.
9. Serve with fresh whipped cream.

0 التعليقات:

إرسال تعليق